4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθήσεων Σιελόγονων Αδένων 28-29/09/2018

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η Ελληνική Εταιρεία Σιελογόνων Αδένων για ακόμα μια φορά διοργανώνει ένα μετεκπαιδευτικό συνέδριο επί των νοσημάτων των σιελογόνων αδένων στην Θεσσαλονίκη στα τέλη του επόμενου Σεπτέμβρη. Το συνέδριο όπως πάντα θα είναι διεπιστημονικό με συμμετοχή από όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στην διάγνωση και θεραπεία των νοσημάτων αυτών. Ειδικότερα το επιστημονικό πρόγραμμα απευθύνεται σε Ωτορινολαρυγγολόγους, Γναθοχειρουργούς, Ακτινολόγους, Παιδιάτρους, Πυρηνικούς Ιατρούς, Ογκολόγους κ.α.

Οι βασικοί άξονες του συνεδρίου είναι:

Α. να προσφέρει ομαδοποιημένη γνώση σε νέους συναδέλφους ώστε με φροντιστηριακού τύπου παρουσιάσεις να αποκτήσουν σύντομα συνολική άποψη για τα νοσήματα των σιελογόνων αδένων και την σύγχρονη αντιμετώπισή τους.

Β. να ωφελήσει ιδιαίτερα τους ελεύθερους επαγγελματίες με πρακτικές λύσεις σε πολλά διαγνωστικά και παρεμβατικά ερωτήματα που μπορούν να λυθούν σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε μια περιοχή όπου βρίσκεται ένα μνημείο – εικαστικό στολίδι της πόλης, την Μονή Λαζαριστών όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί την περίφημη συλλογή ζωγραφικής Κωστάκη.

Η συμμετοχή όλων σας είναι απαραίτητη για την ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας για ένα όμορφο δημιουργικό διήμερο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.


Ο Πρόεδρος του συνεδρίου
Άγγελος Χατζηαβραμίδης

Ο Πρόεδρος της ΕΕΣΑ
Γεώργιος Βελεγράκης

 

Κατεβάστε το πρόγραμμα